onsdag 27. juni 2012

Beste nye sexleketøy 2011/2012


Sist vi skrev en ”beste nye sexleketøy” artikkel, var tilbake i 2009.
Siden den gang er det kommet mengder av nye produkter, men de fleste er forbedrede utgaver av gamle klassikere.
 Som fks. We-vibe 3, generasjon 2 flyttet grensene, generasjon 3 er et par hakk hvassere.
Her har vi uansett tatt en kikk på noen få produkter som er verdt en nærmere kikk.

We-vibe har de siste årene vært verdens mest solgte vibrator og vi føler oss trygge på at tredje generasjon skal sørge for å beholde den posisjonen.
We-vibe er fortsatt beregnet på bruk sammen med en partner, men under panseret er det en del forbedringer.
Nå er den utstyrt med en liten fjernkontroll for enklere justering under bruk, den har fått en ny lader som gjør det mulig å kapsle den helt inn, slik at den blir 100% vanntett og i følge produsenten har de klart å øke kraften med hele 40%!
Allerede med generasjon 2 ble den utstyrt med forskjellige pulseringer, utover de forskjellige hastighetstrinnene.

Sqweeel er utvilsomt et av de særeste sexleketøyene til noensinne å ha funnet veien ut I butikkhyllene.
Samtidig så hard et rukket å bli ekstremt populært og det har allerede rukket å bli lansert en serie kopier av varierende kvalitet.
Enkelt fortalt er dette et hjul med myke silikontunger, som roterer.
Kombinert med et godt glidemiddel, gir dette en følelse av en tunge.
Sqweel kommer med et hjul, men det finnes flere forskjellige hjul som kan benyttes istedenfor det som følger med, for mykere eller kraftigere stimulering.
Sqweel er laget for kvinner og er resultatet av en design konkurranse i England (noe som muligens forklarer hvordan noen greide å tenke så utenfor boksen) men vi har hørt fra menn som syntes det fungerer svært godt også.

Fun factory generasjon 4
Fun factory gikk fort fra generasjon 3, som hadde litt kraftigere motor og turbo knapp, til generasjon 4, som er oppladbar.
Klick laderen til Fun factory passer alle oppladbare vibratorer de har lansert og kan nesten sees som er forsøk på en standardisering,
Fun factory benytter seg av magnetladere, der er altså ingenting som plugges inn.
Fordelen er at de er endelig i stand til å lever produkter som er helt vanntette, bakdelen er at de noen ganger kan være litt tricky å få festet, slik at vibratoren faktisk lader.
Det er uansett et overkommelig problem og med litt prøving og feiling fikser man det enkelt.
Generasjon 4 er også langt mer stillegående enn tidligere generasjoner og ifølge produsenten, krafigere.Lelo wand
LELO har byttet eiere de siste årene og de fleste som var med å starte selskapet er forlengst forsvunnet.
Jeg skal ærlig innrømme at etter et par serier med ikke veldig gode produkter, begynte jeg å frykte at de kom til å forsvinne ut i det store intet og bli bare nok en sexleketøy produsent.
Heldigvis tok jeg feil og de ser nå ut til å ha funnet veien tilbake, noe de ikke minst beviser med sin spennende serie med kraftige, oppladbare wand vibratorer.
De ble lansert tidlig i 2012 og vi er spente på hva fremtiden vil bringe fra denne produsenten.
Note: LELO lanserte i 2011 en serie produkter med fjernkontroll og bevegelses sensor, Oden, Lyda og Tiani.
Disse produktene har tildels svært dåelig rekkevidde på fjernkontrollen.
De lanserte derfor tidlig i 2012 en generasjon av disse produktene med forbedret rekkevidde...
Utseende og funksjonsmessig er de rimelig identiske, generasjonj 2 skal ha en litt kraftigere motor, men det er rekekvidden som er den store forbedringen.
LELO har aldri innrømmet at de lanserte et dårlig produkt, men 1 generasjon av disse produktene er etter vår oppfattning trådløs, den fungerer på den avstanden man nan normalt kan benytte med ledning, men over 1.5 meter er den tilnærmet unrukelig.

Glidemiddel er ikke akkurat noe nytt, det har eksistert en rekke forskjellige glidemiddler I mange år, men organiske glidemiddler er nytt.
Erotikknett er distributør for Intimate Organics i Norge, dette er glidemiddler som er mildere mot kroppen enn ”vanlige” glidemiddler.
Intimate Organics har en relativt omfattende serie med glidemiddel, som spenner fra vanlig vannbassert til en serie med forskjelige glidemiddler med smak.
Intimate Organics har valgt å lage smaker som skilelr seg fra alle andre glidemiddler og vi kan på det varmeste anbefale å ta en kikk på disse glidemiddlene.
De har også egne glidemiddler for analsex.

Analplugger for men er i grunn ikke noe helt nytt å grensesprengende, men Nexus har med sin REVO tatt det hele et skritt videre og laget en anatomisk korrekt plugg med et bredt område for kraftigere stimulering på utsiden, sammtidig som at revo har en roterende tupp.
Tupper roterer i sirkler og minner således om en finger-
Dette er en form for stimulering som har vist seg mer effektiv enn ”normal” vibrasjon og Nexus REVO har fått vannvittig mye positiv omtale siden den ble lansert i andre halvdel av 2011.

REV1000
En av de største nyhetene er utvilsomt REV1000.
Dette er et produkt som ikke er en forbedret utgave, dette er et helt nytt konsept og de fleste som har prøvd den, er enige i at det fungerer.
Dette er faktisk et onani verktøy for mannen som gjør at han ikke trenger å bevege verken hånden eller kroppen, utover å eventuelt trykke på noen knapper.
REV 1000 så dagens lys sent i 2011 og vi føler oss rimelig sikre på at dette er et av de produktene som kommer til å komme i oppgraderte utgaver fremover.

Fleshlight har etterhvert utviklet serien med produkter betydelig.
Det som begynte med et par enkle (Vanlig og STU) er etter hvert blitt en omfattende serie, hvor de naturtro (i den grad en ting i en boks kan være naturtro) er den serien som utvikler seg mest.
De tar avstøpninger av pornostjerner og selges som fleshlight girls.
Her varierer utvalget stort, nye kommer til og gamle forsvinner flere ganger i året.
De har også lansert en litt mindre utgave av fleshlight, kalt fleshlight Flight, samt en som heter Blade.
Sistnevnte er ikek tillgjengelig i Norge når dette skrives (Juni 2012) men er et produkt det kan være verdt å merke seg.
I januar 2012, ble Blade kåret til årets beste nye mannlige sexleketøy på AVN messen i Las Vegas.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar