tirsdag 17. juli 2012

Hvordan trigge en kvinne


Dersom du har problemer med å forføre en kvinne, så kan være det være fordi du ikke treffer de rette punktene for å få henne i rette humør.  Alle kvinner er forskjellige, men de fleste har visse punkter på kroppen som kan trigge den lidenskaplige responsen du søker.  Disse triggerne virker når kvinnen allerede har funnet deg attraktiv, fordi de krever en viss grad av nærhet. Du kan ikke bare berøre en kvinne  du ikke kjenner på disse trigge-områdene og forvente at hun vil hoppe i seng med deg, det er ikke sånn det virker. Istedenfor er det slik at disse punktene kan få ting i gang slik at hun ønsker å være nærmere deg og vil nyte berøringen. Jo mer hun nyter samværet med deg jo mer vil hun ha deg.

Første trigger: Korsryggen
Dette er det første punktet du bør berøre henne på når du ute på en date med henne. Det betyr ikke at du skal plassere fingrene dine der å dytte. Det er ikke denne type berøring som fungerer. I stedet legger du hånden på korsryggen hennes, på en lett måte. La oss si at du åpner en dør for henne, som den perfekte gentleman du er. Når døren er åpen, plasserer du ganske enkelt hånden på korsryggen og lar henne entre først. Du kan gjøre det samme når du danser eller spaserer. Ikke ta helt av, gjør du det maks 3-5 ganger i løpet av daten, så er dette nok til å sende et signal. Dette er bare en form for kontakt som gir en forsmak på hva som kommer

Andre trigger: Håret hennes
Håret er et av de punktene som kan få en kvinne våt, men det er ikke sikkert du når det punktet på første daten med mindre du er ’smooth’. Å la fingrene dine gli gjennom håret hennes, er en av de beste måtene å forføre henne på og ikke uten grunn en meget populær sangstrofe. Nesten alle kvinner liker denne følelsen og med veldig få unntak vil det lede til lidenskaplige sex. Forsikre deg om at du lar fingrene gli bak øret hennes og vær lett i berøringen. Å se henne i øynene med et smil samtidig som du gjør dette, vil garantert gi deg stjerne i boka.

Tredje trigger: Nakken
Straks ting blir hetere, så vil dere begynne å kysse. Kyssing betyr ikke bare å sikte på leppene, du kan være kreativ å kysse henne flere plasser på kroppen og det ene området du ikke kan gå glipp av er nakken hennes. Husk at du ikke går på ungdomsskolen lenger, så vær bevisst på hvordan du kysser nakken/halsen hennes, du ønsker ikke å lage noe sugemerker. Bruk leppene og hendene og varierer mellom leppene hennes og nakken og hun vil brenne av begjær i løpet av kort tid. Nakken er et av de punktene som roper lidenskap og når du vet hvordan du skal gjøre denne manøveren, så er du garantert på vei mot en het natt.

Fjerde trigger: Ørene
Dette er en av de letteste manøvre du kan gjøre dersom du vet nøyaktig hva hun liker å høre. Det du må gjøre når du vil få henne i gang, er å hviske henne i øret, ikke snakke (jo da, dirty-talk det kommer seinere). Å hviske i øret hennes tillater at du kommer lekende lett til et av beste trigge-områdene, og om noen har blåst deg lett i øret, så vet du hvor godt det føles. Hvert ord som hviskes er et lite vindpust på øret hennes og når du samtidig visker de tingene som tenner henne, så får du dobbel effekt.

Husk å handle sexleketøy hos erotikknett!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar