søndag 2. februar 2014

we vibe...


WE vibe har siden laseringen kontinuerlig toppet listen over verdens mest solgte vibrator.
Generasjon gjorde det, generasjon 2 gjorde det og nå er det 4 generasjon som er siste nytt.
Generasjon 2 og 3 er fortsatt å finne i nettbutikker over hele verden og det er etter sigende ingen planer om å permittere de.

we-vibe 2 er betydelig billigere, nesten halv pris av 4ern og er således en vibrator som egner seg svært godt som nybegynner vibrator.
Generasjon 3 er nesten like dyr som den siste utgaven og vi må ærlig innrømme at vi har større problemer med å forstå hvorfor folk skal velge den, fremfor den siste varianten.

Slik vi ser det, er generasjon 4 en forbedring på de aller fleste områder.
Både når det gjelder kraft, vibrasjoner og ikke minst form.
Når prisen da er omtrent den samme, bør valget være relativt enkelt.

Det finnes lassevis av tester og produktomtaler av we-vibe på nettet, vi skal derfor ikke kaste bort tid på en detaljert anmeldelse her.
Men we-vibe 4 er ikke nødvendigvis den rette vibratoren for alle, noen foretrekker stimuleringen fokusert med mot enkelområder, men riktig brukt, er det en vibrator de aller fleste vil ha stor glede av.
Den ene tingen med denne vibratoren (uansett hvilken generasjon man har) er å bruke nok glidemiddel.
Ikke så mye for hennes del som for hans, vi har etter hvert fått en del tilbakemeldinger fra menn som syntes den kan være ubehagelig å bruke, men så snart de har benyttet litt mer glidemiddel enn de mente det var behov for, har ting, bokstavelig talt, glidd mye bedre.

Verdt å tenke på, er også at dersom hun skal benytte den som en vibrator på egenhånd, er det en fordel å ha en dildo ved siden av.
Den er ikke stiv nok i formen til å legge nok press på g-punktet i utgangspunktet, den er tross alt designet spesielt for bruk under samleiet.
Men en penis er i denne sammenhengen fullt mulig å erstatte.
Brukt sammen med en god dildo, er den ekstremt effektiv også som solo sexleketøy.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar