søndag 22. juli 2012

Kjendiser og vibratoren

Mark Twain var antageligvis den første kjendisen i moderne tid som sto frem som en ”sexleketøy” kunde.
Han ble innehaver av en Arnold massager (formodentlig modellen Dr. Arnold) i 1902 i en alder av 67 år.


Han er langt fra alene og blant være nåværende kjendiser er det en lang rekke som har stått frem offentlig og lovprist vibratorens fantastiske egenskaper... Desverre er det dårlig med Norske kjendiser på denne listen.
Joda, noen som Caroline Andersen er positive, men hun er jo påvirket etter noen år i bransjen, vi vil ha noen main-stream kjendiser som står frem....

Mia Gundersen er jo glad i yngre menn, i likhet med ganske mange andre, som fks. Demi Moore og Madonna,  men det er ikke HELT det vi tenkte på med sexleketøy.
Eller kanskje.....

Hale Berry har flere ganger utalt at hun syntes sexleketøy og sexy undertøy er viktig, hennes favoritt butikk er ”the pleasure chest”

Martha Stewart er kanskje ikke den de fleste forbinder med sex, men på Howard Stern, slo hun et slag for sin egen favoritt vibrator, the humper, et massivt, elektrisk massasje apparat som egner seg for hele kroppen, men som i følge Martha, også er svært godt egnet til sex.

Eva Longoria er en av de som har snakket mest og høyest om rabbit vibratorens utrolige egenskaper.
I hvert fall frem til hennes pressetalsmann ba henne dempe seg en smule.
Hun har uansett utalt at hun syntes det var synd at hun ikke oppdaget sexleketøyets mange fordeler tidligere, samt at hun pleier å gi rabbit vibratorer i gave til venninner.

Carrie Fisher, kanskje best kjent som princess Leia i Star wars, skriver i sin selvbiografi om hvordan både hun (i en alder av 15) og hennes bestemor fikk hver sin vibrator til Jul av moren Debbie Reynolds.
Sidenote: Sitat fra boken.
Carrie Fisher recalls how George Lucas came up to her on the first day of filming Star Wars and "he takes one look at the dress and says 'You can't wear a bra under that dress.'
"So, I say, 'OK, I'll bite. Why?'
And he says, 'Because . . . there's no underwear in space'.Lindsey Lohan kjøpte en gang 12 rabbit vibratorer, hun er i likhet med Eva Longoria en stor fan.
Hun sendte blant annet en rabbit vibrator til Kate Moss.

Janet Jackson regner sex selv som litt av en ekspert når det kommer til sexleketøy og hun hjelper gjerne venninner å velge de rette produktene.
Janet Jackson er kjent for å ha med seg en gruppe livvakter på handletur og har flere ganger stått frem og fortalt at sexleketøy er for henne en nødvendighet og noe som hjelper henne å slappe av.

Teri Hatcher hevder at kvinner som ikke kunne tenke seg litt sexleketøy enten lyver eller ikke vet hva hun snakker om.
Selv har hun etter sigende noen fantastiske batteridrevne venner som hun ikka kan greie seg uten

Anne Heche mener simpelthen at vibratoren er fantastisk og at den sparer mange mennesker for mye dårlig sex.

Emma Bunton var den første av jentene i Spice Girls som sto frem og sa at hun satte pris på vibratoren sin, som hun hadde fått av Mel B (også spice girls)
Geri Halliwell er nok en av Spice Girls jentene som setter sin lit til vibratoren når hun skal slappe av.
Hun er stor fan av rabbit vibratoren og gir de gjerne til venner.
Mon tro om godeste Victoria Beckham har fått? Hun har enda ikke utalt seg om sitt vibrator bruk….

Hip Hop Stjernen Missy Elliott velger også sexleketøy for å få tilfredstilt sine behov.
Hun har også skrevet en sang kalt ”Toyz” hvor teksten innholder blant annet: "I gotta bag full of toys and I don't need none of your boys!"

Glamor modellen Jordan forsøkte å smugle med seg en vibrator når hun skulle delta i TV showet "I'm a Celebrity Get Me Out Of Here"
Hun forklarte produsenten at hun trengte den for å få tiden til å gå…

Enn så lenge har ikke Norske kjendiser vært så ivrige på å stå frem som tilhengere av sexleketøy.
Med et forfriskende unntak: Rune Rudberg
Han har flere ganger både uttalt og vist at han er åpen for slikt.

Så, om du er kjendis eller ikke, det er ikke noe galt i å ha noen vibratorer eller dildoer liggende, du er i godt selskap.
Faktum er at sexleketøy har vært brukt i 1000 vis av år, det har variert gjennom historien hvor akseptert det har vært, men nå, i 2012, er det akseptert av de fleste.
Og det er sannelig bra, for så mye nytelse vi ville gått glipp av uten...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar